Ben jij van plan om je krullen weer te dragen of ben jij op zoek naar iets nieuws voor je bos krullen? Wij snappen dat je de bomen door het bos niet ziet, want er is natuurlijk ontzettend veel keus! Daarom hebben wij in deze blog de beste producten verzameld voor verschillende krultypes. Ontdek het hier en wie weet vind jij wel het perfecte product voor jouw lokken!

SheaMoisture Jamaican castor oil maskerHeb jij je krullen vaak geverfd of heb je vaak hitte gebruikt? Dan is de SheaMoisture Jamaican castor oil masker perfect voor jou! Deze masker is namelijk speciaal voor haartype 3A & 3B die beschadigd is door chemische behandelingen. Het product is uiteraard verrijkt met castor olie. Daarnaast zit er ook sheaboter in. Hierdoor wordt je haar weer versterkt en zullen je krullen weer stralen!

Cantu curl activator cream
Heb jij last van krullen die snel uitzakken of is je haarstructuur vervaagd door beschadiging? Dan is de Cantu curl activator cream precies wat jij nodig hebt! Dit product zorgt ervoor dat je haar voldoende elasticiteit krijgt. Daarnaast krijg je ook de nodige hydratatie, waardoor je lokken weer pluisvrij worden! 

Aunt Jackie’s leave-in
Voordat jij je aan de slag gaat met je stylingproducten is het een must om een leave-in-conditioner in je haar toe te voegen. Hierdoor gaan jouw krullen langer mee en hoef je minder vaak te refreshen. Wij raden de Aunt Jackie’s leave-in-conditioner aan! Dit product heeft een verrukkelijke geur en is verrijkt met natuurlijke ingrediënten! Hierdoor krijg je mooie bouncy krullen.

Dit waren alweer de producten die jij als curly girl zeker in de badkamer moet hebben! Natuurlijk werk niet alles voor elke krultype, maar bovengenoemde producten werken in principe voor golvend tot kroeshaar. Wij zijn erg benieuwd naar jouw mening over deze blog! Laat daarom zeker een reactie achter in de comments!